Lær os at kende her

Honey what is that thing hanging in the living room? That thing? I’m sure it’s been there all the time. Anyway no need to worry it’s just Deko my dear

Vi vil gerne inspirere

Vi vil gerne inspirere og opfordre alle til at udleve deres drømme – og omgive sig med skønne ting med personlighed. Vi ligger vægt på, at der skal være plads til kreativitet og humor i vores indretning – alle produkter kan blandes på kryds og tværs og skabe et hjem, som er moderne, grafisk, unikt og med masser af humor. – Honey that makes sense.

En god undskyldning

Deko My Dear er en webshop med både velkendte og unikke interiør produkter – både til voksne og til børnenes helt eget univers. Vi brænder selv for design og indretning, så her behøver I ikke en god undskyldning for at shoppe nyt, men vi giver jer gerne en undskyldning.
– That thing? I’m sure it’s been there all the time. Anyway no need to worry it’s just Deko my dear

Bag Deko my dear

Deko My Dear ejes og drives af Line Holst Rosbjerg, som er uddannet Cand. Mag i engelsk og erhvervsøkonomi, og som har erfaring med online salg fra en stor dansk virksomhed. Deko my dear er drømmen om at kombinere kendte danske design brands med upcoming designere/brands fra både Danmark og udlandet og samle det et sted – ganske uhøjtideligt.

Følg os på Instagram for at lære os bedre at kende…

For to år siden sagde jeg mit job op for at udleve drømmen om at være selvstændig og for at få mere fleksibilitet i vores hverdag som familie med to små børn. Se billeder fra vores hjem og af os ved at følge Deko my dear på Instagram.

Ejer // Line Holst Rosbjerg

Find en god undskyldning hos os

Skulle der være nogen, måske en kæreste, mand, veninde eller mor, som ikke forstår nødvendigheden i en ny plakat eller pude, så finder du den rigtige undskyldning her. Rundt omkring på shoppen er der nemlig skrevet små gode undskyldninger, som du kan finde og bruge.

Kig ind på bloggen

Find DIY og nyheder på bloggen

Se bloggen her

Kontakt os her

Mail: info@dekomydear.dk

Tlf:61260516 Mandag-fredag 8.00-17.00