Tempura rejer som snack

Tempura rejer som en lækker snack eller forret

De her rejer er simpelthen så lækre og forholdsvis nemme at lave. Mange kinesiske eller thailandske købmandsforretninger sælger de her tempura rejer i kasser på frost.

Opskrift tempura rejer

Hvis man har en frituregryde kan de med fordel laves i den. Men hvis man ligesom jeg ikke har en, kan en almindelige stegepande bruges. Tag den mindste pande som du har, jo mindre pande jo mindre olie skal du bruge. Fyld panden med olie så der er 3-4 cm lag olie i gryden. Jeg bruger rapsolie.
Varm olien langsomt op og gå aldrig fra olien under opvarmning.
Når olien er varm kommes første portion rejer ned i olien med en tang. Gå ikke væk fra rejerne men hold hele tiden øje med dem. Vend rejerne så de får på alle sider.

Riv parmesanost og servér rejerne straks i et tårn med revet parmesan ud over.

Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret
Tempura rejer som en lækker snack eller forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *